USD34,29
EURO37,18
GBP44,60
BIST8.833,87
GR. ALTIN3.001,36
BTC2.329.668,56
25 Ekim 2024, Cum

“Alexander Sörloth’un ismi her zaman masada!”

featured
service

Beşiktaş’ın santrafor gündemi çok kalabalık. Weghorst için seferberlik ilan eden Beşiktaş, son olarak oyuncuyla yaptığı ikinci görüşmeden de olumlu sonuç alamadı. Gözler tekrardan Alexander Sörloth transferine döndü!

Haziran ayının başında Beşiktaş Transfer Gündemi adı altında Atistics TV’de, A. Arda Bora’nın yapmış olduğu programda, izleyenlerimize belirttiğimiz üzere: “Sörloth transfer sezonunun sonuna kadar Beşiktaş’ın gündeminde, masada olacak.. Beşiktaş istediği oyuncuları alamazsa Sörloth’un başka bir yere transfer olup olmamasına bağlı olarak oyuncu ve Leipzig ile temas halinde kalacak. Duruma göre Beşiktaş Sörloth ile tekrardan görüşerek en kötü bir yıl kiralamak için Leipzig’i ikna etmek zorunda.” ifadeleri tutarlılığını korumaya devam ediyor.

Öte yandan Sörloth transferinde Trabzonspor’un oyuncuyu gönderirken eklettiği madde gereği Trabzonspor’un öncelikli söz sahibi olması Beşiktaş için engel teşkil etmiyor. Trabzonspor kadrosu itibariyle Sörloth transferini güncel olarak gündeminde değerlendirme altına almadı ancak bu Sörloth’un Trabzonspor’a gelmeyeceği anlamını taşımıyor.

Weghorst ve gündemdeki diğer isimler (Benteke, Muleka ve Cenk Tosun) Beşiktaş’ın gündemini meşgul ede dursun Sörloth transferinin ‘bonservisiyle olma ihtimali’ Beşiktaş açısından oldukça düşük.

Leipzig en son yapmış olduğu açıklamada Sörloth için 12 milyon avro talep ettiğini duyurmuştu.

Beşiktaş Rıdvan Yılmaz’ın Frankfurt’a transferini sonlandırır sonlandırmaz eline geçecek nakit ücret ile birlikte Sörloth için yıllık kiralama teklifinde bulunabilir.

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
“Alexander Sörloth’un ismi her zaman masada!”