USD34,29
EURO37,18
GBP44,60
BIST8.833,87
GR. ALTIN3.001,36
BTC2.329.668,56
25 Ekim 2024, Cum

Adama Traore ve Luuk de Jong’a teşekkür edildi..

featured
service

Barcelona bu sezon kadrosunda bulundurduğu iki yıldız oyuncusuna veda etti. Barcelona kulübünden yapılan açıklamada iki oyuncuya da teşekkür ve başarı mesajları verildi.

Geçtiğimiz devre arası alt yapısından yetiştiği Barcelona’ya dönen Adama Traore, beklentileri karşılayamamış ve Barcelona’ya uygun bir kanat oyuncusu olmadığını tüm kamuoyuna göstermişti. Traore’in kiralık sözleşmesi sona erdi. Barcelona Traore için herhangi bir opsiyon kullanmayacak. Oyuncu Wolverhampton’a geri döndü.

Luuk de Jong ise biraz daha iyi performans gösterse de beklenen performansının altında kalmıştı. Luuk de Jong’un da kiralık süresi bitti ve oyuncu Sevilla’ya geri döndü.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Adama Traore ve Luuk de Jong’a teşekkür edildi..

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Vasat oyuncularla başarılı bile sayılabilecek bir sezon geçirdiler bence ama kendileri de ayrılıkçı dünya üzerindeki diğer parazitleri de destekleyen bu katalanlar beter olsunlar. Hala Madrid.

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Luuk de Jong tamam ama adama traore ninçok yıldız olduğu söylenemez zaten Barcelona kalibresinde bir oyuncu değildi. Maddi imkansızlıklar barcelonayı çok fazla zorluyor. Bu da kaliteyi düşürüyor. Bakalım Barça bu sene hangi transferleri yapıp reali durdurmaya çalışacak.

    Cevapla