USD34,29
EURO37,18
GBP44,60
BIST8.833,87
GR. ALTIN3.001,36
BTC2.329.668,56
25 Ekim 2024, Cum

Marcao Sevilla için sağlık kontrolünden geçecek!

featured
service

İspanyol Basını Marcao’nun sağlık kontrollerinden geçeceğini duyurdu

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, dün yaptığı açıklamada; Marcao’nun transfer görüşmeleri yaptığı için izinli olduğunu söyledi.

Buruk, “Marcao bizim oyuncumuz, talipleri olacak tabii. Geçen seneyi çok iyi geçirdi. Kulübümüz bununla ilgili görüşmeleri yapıyor. Sonuçta bu bizim oyuncumuz. ‘Teklif gelir, anlaşılır bu iş olabilir ama olmadığı sürece de gelip orada işime devam edeceğim, benim işim bu zaten’ dedi. Kulübümüzün uygun gördüğü bir değer olursa gitme ihtimali var ama olmazsa da gelip bizimle beraber burada oynamaya devam edecek.” dedi.

İspanyol basını ise; Marcao‘nun Sevilla için hafta başında sağlık kontrollerinden geçeceğini duyurdu. Haberin içeriğinde, ‘Sevilla Marcao’yu kapsamlı bir sağlık testinden geçirecek. Sezon öncesi yaz kampına yetiştirilmeye çalışılıyor’ bilgisi paylaşıldı. Marcao, da yönetimle görüşüp, transferi için kolaylık talep etmişti.

 

Haber Kaynağı: Sporx

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Marcao Sevilla için sağlık kontrolünden geçecek!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Hayırlı olsun inşallah. Sevilla Fenerbahçe den kim min jae pahalı gelince marcao ya yöneldi. Bence de doğru hamle. Fenerbahçeli olarak marcao yu çok sevmesem de başarılar .

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Bir futbolcu olarak kendi meslektaşının futbol hayatını bitirecek hareketler ne kadar doğru? Marcao denen bu yaratık her maç rakip futbolcuları birebir sakatlamaya yönelik en az 5 hareket yapar. Hatta bunu bir tık ileri götürüp kendi takım arkadaşına bile saldırdı. Kendisine ne saygı ne sevgi beslerim. Beter olsun hiçbir yerde başarı görmesin.

    Cevapla