USD34,29
EURO37,18
GBP44,60
BIST8.833,87
GR. ALTIN3.001,36
BTC2.329.668,56
25 Ekim 2024, Cum

Galatasaray gündemindeki Ryan Kent iddialarına yanıt!

featured
service

Galatasaray kenar oyuncu takviyesi için rotasını İskoçya’ya çevirdi

Türk basınında çıkan habere göre; Galatasaray’da hücum hattına transfer çalışmaları sürerken sürpriz bir isim daha gündeme geldi: Ryan Kent. Rangers forması giyen 25 yaşındaki İngiliz oyuncu için sarı-kırmızılılar temaslarına başlarken, 1 sezon kontratı kalması nedeniyle İskoç ekibi uygun bir bonservis ile ayrılmasına sıcak bakıyor.

İddialara göre sarı-kırmızılı yöneticiler, oyuncuyu ikna etmek için temaslarını sürdürürken bir taraftan da İskoç ekibinin idarecileri ile bonservis görüşmelerine başladı. Piyasa değeri 17.5 milyon Euro olsa da Galatasaray’ın belirlediği ücret bonuslarla birlikte 7-8 milyon Euro.

Freiburg, Bristol, Barnsley, Coventry ve Rangers‘ta kiralık oynayan Kent‘i, Eylül 2019’da İskoç ekibi Rangers, Liverpool’dan 7 milyon 200 bin Euro‘ya almıştı.

Sol kanat ve forvet hattında görev yapabilen İngiliz oyuncu, geçtiğimiz sezon Rangers ile İskoçya şampiyonluğuna ulaşmayı başarmıştı.

Atistics Medya ekibi olarak zor olarak değerlendirilen Kent transferi, basında aldığımız haberlere göre imkansıza çok yakın. 7 Temmuz’da basına sunulan Sky Sports‘un haberinde Rangers, Alfredo Morelos ve Ryan Kent’in sozleşmelerini uzatacağını açıklamıştı.

 

1
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Galatasaray gündemindeki Ryan Kent iddialarına yanıt!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 2 yıl önce

    Olursa güzel transfer olur fakat yerinde Kerem oynuyor Galatasaray’da. Sağ kanat veya 10 numara yan mevkileri oralar için düşünülüyorsa ona da bişey diyemem.

    Cevapla
  2. 2 yıl önce

    Kent gsye niye gelsin ki? Yine uydurma bir haber belli ki. Adam geçen sene Avrupa’da final oynamış bu sene bu yaşında geçen sene küme düşmemeye oynamış Avrupa’da olmayacak olan gsye gidip kariyerini niye geriyor götürsün

    Cevapla